[DogParkList] Control of Icom 756ProIII with beta s/w

David Kaplan dhkaplan at mac.com
Sun Jan 25 22:10:15 EST 2009

Dear Don,

Thanks for the amazingly fast fix. Works like a champ! I even got a
new country: Denmark on 75M while I was testing out the fix this
evening. Thank you for that as well!

Several comments about the new program, and be assured I understand it
is a work in progress and find it hard to imagine you working on it
and accepting users' comments at the same time.

1) A personal opinion is that the dup notice at the top left when a
station has already been worked would be more visible if it were in
red... black seems easy to ignore to me.

2) Are you planning on having power and RS Sent/Rx remain between
sessions as they do in version 4+?

3) In version 4+ the country is in red if you have never worked it...
are you going to implement something similar in 5? I might recommend
that it be in red if there is no QSL. In version 4 it is in red only
if not worked... if it has been worked but no QSL yet, it remains black.

Thanks for all your hard work.

David, WA1OUI

On Jan 25, 2009, at 6:15 PM, Don Agro wrote:

Hi David,

On 25-Jan-09, at 3:47 PM, David Kaplan wrote:

> In your prefs you default to address 6e. However, I am trying to

> change it because I also have an amp on the CT-17, Each time I try

> to change it to 5c which has worked fine in prod, the program

> changes it back to 6e when I change focus from the textbox. Any

> suggestions?

Fixed in Beta 11

73 Don Agro VE3VRW

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://two.pairlist.net/pipermail/dogparklist/attachments/20090125/1ab8b0df/attachment.htm>

More information about the DogParkList mailing list